Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begrav rötterna inom mig

du skövlar mig inifrån
bringar förödelse i min värld

bevittnar varenda detalj
faller samman

du njuter av det
demaskerar ditt ansikte

för din kärlek
är gift

försvarslös
släpps du in

med huvudrollen
i teaterstycket

världens ände




Fri vers av M.A.J.R
Läst 331 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-06-01 19:54



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert och starkt. =) Fångar. =)
2012-03-16

  wildrose
snyggt
2011-06-09

  Linda CH VIP
Skrivet med insikt och styrka! Väldigt bra formulerat.
2011-06-08

  Nattsuddan
Så grymt snyggt!
2011-06-07

  Järnkatten
Stark text, kan vara ett relationsdrama men också som B.J.A. säger handla om en drog, kanske alkohol...
2011-06-02

    ADI Nehlin
stark text..tyckte om
2011-06-02

  Ninananonia VIP
Berörande är din dikt!

Mycket bra skrivet....
2011-06-01

  Lena Själsöga Keijser
en verklighet
vilken du skriver berörande
den stiger in
och denna verklighet andas mången själ

omfamnandeljus sänder jag dig
2011-06-01

  Bibbi VIP
En skrämmande verklighet som Du beskriver.
2011-06-01

    puppo
Mannen, du är grym
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R