Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen liv


tjocka skator på snötäckt gräs,
burriga kajor i träden
gyllene måsar av solens sken,
påminner om det stora

att livet är fyllt av glädje och sorg,
av gåvor och av förlust
att själen bärs fram av osynlig hand
och hjärtat i kärlek får ro






Fri vers av Pica pica
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-12-28 16:58



Bookmark and Share


    Mejja
Livet som det är - sammanfattat så vackert i ord.
En härlig hyllning till livet. Det det bär i sin famn.
2005-12-28

  Anna H
Fint! Ja, jag gillar ju också fåglarna :) Glädje och sorg, gåvor och förlust det är ju det det alltid handlar om. Bra!
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica