Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar med båda händerna förfrusna.

Det regnar inte
men jag andas in anden
av den som kanske inte finns
han smakar aska

När jag sätter en hand
på den våta asfalten
smakar det tjära istället
jag kan känna skillnaden nu

Timmarna hånar mig
dom sitter i röda sidensoffor och skrattar
det ekar inte ända hit men
jag ser det i mitt minne

När dom skålar och
klockan slår
har jag redan slutat vänta.




Fri vers av Havre
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-30 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havre
Havre