Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara

 

Nu vill jag bara vara

vara där som jag är

kan inte riktigt förklara

varför jag känner så där

 

Sökt riktigt djupt i mitt inre

men inte fått något svar

så jag får tänka till lite mera

och se om känslan stannar kvar

 




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-31 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP