Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grisar är elaka, grymt elaka

Nästan hel, bara nästan



Jag har slickat dem rena
såren
bytt ut salt mot socker

Ibland kliar jag upp dem
såren
i sömnen, vid stress

Jag väntar så otåligt
såren
lyser grisrosa i vårsol



Nästan hel, bara nästan


Har aldrig varit min favorit
grisrosa
kanske bleks med åren

Det var dömt från början
grisrosa
fint på dina kinder

Går med blicken framåt
gris
det står fan i din panna!




Fri vers av Katastrofal
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-01 16:29



Bookmark and Share


  zallander
Jag gillar "grisrosa i vår sol" orginellt
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Katastrofal
Katastrofal