Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksgalenskapens uppenbara faror





du har stött på typen
som redan älskar...sig själv

du har stött på typen
som inte kan...
älska sig själv

du har stött på din egen typ
som är på jakt
efter impregnering

du har stött på typen
som är för fin
för att låtas sig
impregneras

för att
impregnera

du får koncentrera dig
på Schopenhauer
och improvisera




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-01 17:46



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
Var är Du nu ???
svara mig du..
2011-09-24

  Minkki VIP
Du är obetalbar, Gunnar ;)
2011-06-01

  Gunnar Hilén VIP
han är OTROLIGT trist...så därför menar jag man blir påhittig...tack
2011-06-01

  Nanna X
du är en bra kartritare! men är inte Schopenhauer för trist? jag vill hellre bli impregnerad!
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP