Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där, i evigheten


Det är inte sanden
Jag älskar
Det är inte solen
Jag älskar

Jag älskar det eviga
Jag älskar det som generationer hört i evighet
Jag älskar ljudet från bränningar som slår


Jag älskar

stilla vaggas jag till ro




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 381 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-14 08:44



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Vilket underbart poem..
älskar slutet

"Jag älskar
stilla vaggas jag till ro"
2011-06-18

  Niclas Petersson VIP
Av hav är du kommen. Vilande. Vackert. Bra.
Gillar.
2011-06-15

  Lena Själsöga Keijser
det älskandet

"borde" vi alltid leva i
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders