Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fanstyget med änglar





dom har ju ingen fotsvett
som jag har förstått det




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-01 20:38



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Nä, och ingen lust har jag heller att lukta på deras fötter, Gunnar
För kanske
För kanske de bara har stinkfoots?!
:)

Mera v h
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP