Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den snörvlande afrikanen




jag är ledsen att säga det
men han var faktiskt
svartsjuk




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-01 20:46



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
helt underbar
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP