Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ex libris




när jag går in i dig
är jag ett bibliotek
med var bok på sin plats

ut ur dig -
ett antikvariat




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2011-06-01 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP