Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåste en vind


Det blåste en vind över staden
Den första dagen
Försiktigt, trevande runt hörnen
Den första gången

Det blåste en vind över staden
Den sista dagen
Hårt, kallt runt hörnen
Den sista gången




Fri vers av Yarissa
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-01 23:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra vemodiga rader
2011-06-05

  Järnkatten
En storm i annalkande, applåder!!
2011-06-02

  Minkki VIP
så talande... mycket ryms i de få orden!
2011-06-02

    ADI Nehlin
vackert..vemodigt
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa