Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bleknande glans

Vi möttes av en allvarsam blick
och frågan stöptes fram
Om svaret gick att ge
får vi aldrig någonsin se
Vi hämtade luft och gav en lögn
mannen med frågan började le
Såg han kortslutningen inom oss
eller höll vår fasad?
En tid gick det känns som år
en ambivalent känsla samt upprivna sår
Att skänka en hand
så fel kan vara ibland
allt blev varmt och vi stod i brand
Lyckan sprang iväg som tid visas i sand
lösningen får bli en återkomst till ett land
där du och jag kan andas ut
Vart är vi på väg?
Om det landet inte fanns
skulle vi två bli en bleknande glans




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-02 14:58



Bookmark and Share


  Filosofen2
Du skriver så bra om kärlekens svåra konst.... Lidelse och lycka blandas i en bitterljuv smak då rosor till slut dör.
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling