Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas prinsessa

kollar upp i taket
svetten stinker sen igår
jag tänker på dig
undrar hur du mår
kudden kräks kvalsterstinna fjädrar på mig
tiden läker alla sår

sa du




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 620 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-05-16 17:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och vemodsvackert skaldat!
2016-06-25

  Tove Meyer VIP
Så slagfärdigt sorgligt. Bra!
2016-05-18

  Ingrid Trolle
Berörande
Smärtsamt
2016-05-18

    ej medlem längre
Berörande, tiden är outgrundlig som läkare, vi saknar olika djupt och länge.

2016-05-16

  ULJO
Berörande text om saknad. Fint
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling