Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knak

varje gång det händer
bor en främling inom mig
jag såg upp mot den ljusa blå
lovade mig själv
att vara försiktig framöver
men som jag föll igen
det kändes så bra
när jag dög igen
nu blir det paus en tid
jag sparkar ut främlingen




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 529 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-11 15:52



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra skrivet
2016-05-12

  Ninananonia VIP
Berör..
2016-05-12

  Ingrid Trolle
Starkt berörande
2016-05-12

  M.A.J.R
Fullkomligt fantastiskt skriftat. Gillas stort!
2016-05-11

  mickech
Ja, man faller pladask nä rman väl faller.

2016-05-11

  Margareta Wersäll
Uttrycksfullt! Man flyger och man faller! Gillar!!
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling