Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten bit av nu

under gråa moln
lösa sanningar och snack
från himlen droppar klyschorna
i en synkad attack
brummar syrsorna
jag bara lyssnar
vankar framåt
och brummar med




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-14 17:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat!
2016-06-25

  ULJO
Fint skrivet
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling