Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny samtid

en efter en
trillar av pinnen
såna jag varken känner eller gillar
retar min balans och mina sinnen
andra fyller hålen
som forsen påfrestar dammen
tungt andas jag ut igen
går vidare på gruset
och offrar livet för Sicilien




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-05 09:53



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En månfacetterad
text som berör
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling