Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför gjorde du så vem förstörde dig?


Hotfulla moln

Bortom det jag förstår så hände något jag aldrig gjort
Luft möblerades om, en grop fylldes med sten och
den luften finns inte längre där
Förståndet kan inte hjälpa till att lura fram ett lugn
Fina ord jag saknar skulle heller inte göra det för mig
En grå satans sten flyttade inte på mig
jag är bra mycket yngre än luften
mindre än gropen och ändå lever jag
Jag kommer aldrig att förstå




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-02 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling