Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om årstiderna och dig

om snötäckets orörda yta skimrar är du mer än vintern
om fågelns sång är ljuvlig är du mer än våren
om lövets rödgula färg är vacker är du mer än hösten
om den ljusa natten är varm och berusande är du mer än sommaren
om du är mer än årstiderna är du mycket
kanske allt




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 904 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2011-06-02 16:05



Bookmark and Share


  Hans Christian
Härlig rytm i denna dikt. Upprepningarna sitter perfekt. Bravo.
2014-06-03

  Angelica Aeress
Riktigt bra!
2013-02-21

    ej medlem längre
väldigt fin..
2013-02-19

  Kim VIP
Så skirt vackert!
2012-03-31

  ellenheiman
totalälskar!
fan va fin.
2011-11-11

  Cocktail
Strålande vackert! Applåd!
2011-11-06

  Blåbäret
omfattning, minsann
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling