Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I början var livet bra, sen försvinner ork och tålamod och dumdristigheten tar vid.


Rester från en smaragd

Jag är en smaragd för dig
jag är smaragden vars inre jag krossar för att jag kan
Jag har en tanke om dig
en tanke som stört mig så länge en tanke som blivit så svart
Jag åker tillbaka nu
tillbaka till det destruktiva beteendet där vi en gång sågs
Har du en tanke om mig?
en tanke som stört dig så länge och blivit så svart?
Gör du något vettigt nu?
- nej du bara fyller på vinet och tänker på saker vi gjorde en gång
Du var en skönhet för mig
en skönhet vars inre jag krossade för att jag fick




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-02 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling