Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan plikter, äter frön

 

 

 

sitter vid ett fågelbord
utan plikter, äter frön

som torde/borde blivit solrosor

utövar repressalier på de ofödda
i det jag bedrar dem på en framtid

 

kunde ha separererat mig från äggvitan vid födseln
men jag är så happy here, happy here
i den ovisshet jag ärvt av förfadern
som blundade med sitt friska öga

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-02 17:59



Bookmark and Share


  Raul Ström
Dansandet runt den förgyllda kalven schwizzar vidare - en tid !
2011-06-05

  Nanna X
dikten intresserar, har en rödbrun ton (javisst låter det flummigt)
2011-06-02

    ej medlem längre
poet av rang är du!
2011-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Pengarna tog över människan långt innan detta regimskifte ägde rum.
2011-06-02

  Hans Christian
Å, vilken fin text...mkt...mkt välskriven och insiktsfull. Bravissimo !
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP