Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kärlek, hur underbar den kan vara. Förlovade mig nämligen igår. :)<3


Kärlekens dag

Kärleken spirar
Som en blomma som är på väg att slå ut
Som ett fullvuxet utslaget träd som visar sin ståndaktiga självbild
Som en sol som färgar himlen blå
Som två små svanar på sjön
Som du och ja
Som det onåbara
Som maten som lämnar en upplevelse
Som allt utanför våran vetskap
Som det första mötet
Som mitt första andetag
Som ett rus som går från topp till tå
Ja som allt och inget
Ja kärleken spirar på högnivå




Fri vers av FrökenABC
Läst 180 gånger
Publicerad 2011-06-03 10:37



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Grattis tjejen.....kul!!!
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC