Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

neuropsykologisk frukost





mannen öppnade
sin hjärna
och placerade ut delarna
på frukostbordet

sa att han måste till jobbet
men att han
som synes
tänker på familjen

tills han kommer hem

då ska han se på TV




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-03 10:41



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
det är såna här kommentarer som gör att man orkar...
2011-06-03

  lodjuret/seglare VIP
För att hjärnan skall gå att plocka isär i de olika beståndsdelarna måste den väl vara i form av ett slags kompakt ost? Jag skulle nog vara rädd för att en oinvigd skulle kunna få för sig att ta fram osthyveln och hyvla sig en skiva utbristandes ett på Lulemål klingande 'Int så pjåkig, men den skulle nog tjänat på att ha lagrats'.
2011-06-03

  Lili Samuelsson VIP
lysande.
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP