Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den förlamar ens sinne, den passiviserar en människa, den hindrar oss att avancera....(är själv drabbad...)


En pest som smittar utan att man känner sig sjuk !





R E S I G N A T I O N !





--




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-03 11:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*KRAM* Ge inte upp!
2011-06-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Resignation
kan falla över
oss alla då behövs
nå´n som uppmunt-
rande kan tralla och
hoppet påkalla och
låta det skalla:
Slå bakut på
resignationens
fula trut och ge
resolut den ett
gott skjut med
R.I.P for ever
dig vill vi aldrig
se mer, never...
2011-06-03

    Max Poisé
När den går över till likgiltighet bör man akta sig noga...
Resignation är ofta bara "mättnad"...likgiltigheten är dödsynden som sällan går över.

Bra tanke här!
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska