Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har nu, i tre månader snart, väntat på ett viktigt besked om ett jobb, det går trögt...


Väntans ovisshet !

Det började så bra

positivt och lovande

allt var stenklart

bara att börja

fast....
det var lite "papper"
som skulle ordnas

telefon
tröghet i systemet
men allt skulle ordna sig


dröjer

man undrar

kört igen ?


telefon

mera papper
återkommer


ny telefon

intervju !!!!

när ?
snart.......


dröjer !
varför ?

förstår inte ?


väntar ännu...........


----




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-03 11:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, maskineriet kan gå fruktansvärt tungt ibland! Känner igen det! Det gäller att ligga på! (Men det gör väl du? :) )
2011-06-03

  aol
känner igen så sant, bra skriftat
2011-06-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Inte lätt
med så´nt sätt
få till good feel
för jobberi när det
tycks som om de
andra tappat bort
bry sig om...
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska