Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten haiku ur röran som föreställer mitt tankemönster...


Poängen

Vad är poängen?

Det finns ju ingen mening!

Kan någon svara...




Bunden vers (Haiku) av Veronika Lundqvist
Läst 784 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-29 01:47



Bookmark and Share


  Petraaci Eriksson
Det finns aldrig poäng, det e bara en lek...
Precis som ishockey, innebandy, handboll...
Allting som finns poäng men det är bara en lek =)

Det bruka jag säga till min kompisar
när de blir nervös till ett tväling..

Ingen är allvar.. för att det blir bara skadad..
2005-12-30

  Linasofia
Det är bara du som kan göra din egen mening . Alla ser olika mening och poäng . Ingen har fel så länge den personen utgår från sin egen åsikt och kan stå för den .
2005-12-30

    stockhausen
Det finns så mycket att tänka på
har du tänkt på det ?
2005-12-29

  Roger VIP
Poängen är väl att finna meningen. Nä inte en aning...
2005-12-29

  Roger VIP
Poängen är att finna meningen?. Nä inte en aning...
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist