Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite skåpmat


560 000 timmar

Vad tänker du nu?
Tänker du på igår?
Tänker du på 2047?
Finns det sotare då, finns det framgång?
Är monogamt två och hur låter en sång?
Nyheter bleka som oss eller skarpa
som en ursäkt för en tid som är kort.
Allergier ökar, straff för mord tas bort.
Alla som vill kom kom kom, nu blev det tokigt,
kanske skulle det vara tvärtom.
Utanförskap, skratt, ögonkontakt blir en
blandning av vad vet jag.
Fram tills denna stund har vi flera kramper, 2047 kommer det med en dag. Många har då tagit livets blund,
efter många tjugofyra-timmars kamper.
Vi alla rör oss framåt,
men somliga strävar bakåt,
(vi ser varandra i ögonvrån).
(Vi är här),
(bara en bit ifrån),
(snart är vi där).
Vi får syn på husen, vissa av oss svimmar,
det tog oss 560 000 timmar.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-04 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling