Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl




Dörren stängs hårt
hör dina steg eka i trappan

Tystnaden lägger sig i rummet
trycker din kudde mot mitt bröst

Den är fortvarande varm
efter Din huds beröring

Din bekanta parfymdoft
är kvar i kudden

Mörkret drar mig i famnen
är som i ett vakuum

Har svårt att andas










Fri vers av maija tuori
Läst 597 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-04 19:10



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Känslan känns igen och den är förlamande. Du skriver vackert och berörande!
2011-10-26

    ej medlem längre
Övergiven, kvarlämnad - så otroligt smärtsamt
2011-07-11

  Lena Själsöga Keijser
du berör
ja detta farväl stiger in i själen fullt upplevelsebart
2011-06-14

  La Magnólia VIP
Du skriver mycket berörande! Jag kan känna hur smärtsamt farvälet är och hur andetagen påverkas av känslan ...
2011-06-13

  Bibbi VIP
Grattis till en välförtjänt placering!
2011-06-05

  Ninananonia VIP
Mycket berörande är detta farväl.. :I

Väldigt bra skrivet.
2011-06-05

  Maria T
Jag får också svårt
att andas
2011-06-05

  anits VIP
Vackert skrivet, men mycket
starkt berörande och smärtsamt
2011-06-05

  walborg
Övergivenhet - otroligt smärtsamt - så sinnligt beskrivet här.
2011-06-05

  VampyrÄngel
Jag får svårt att andas.
En enkel text med så mycket känsla.
"..trycker din kudde mot mitt bröst, den är fortfarande varm.."
det är så fantastiskt i sin enkelhet!
Bravo!
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori