Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så har man då klantat sig..;)..


Svider (2011)


Jajamän, precis just så
varm och stod i solen
gnetade med att tvätta
trädäcket som såg förfaret ut

Kämpade nog halvägs
så har rätt mycket kvar
men solen stod i brand
och nu gör min rygg det..




Fri vers av Järnkatten
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-04 20:49



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ujjj du skulle behållit T-shirten på!! Lova att inte klanta dig igen!;-)
2011-06-05

  stenhur VIP
Bättre lite sol som hettar där på nacken
än att molnen står som spön i backen
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten