Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar många men mina mest. Raderna nedan är till mina tre kids, som är födda av en knäpp farsa alldenstund han lämnade deras moder.




Tillåt dig

 

Tillåt dig känna att du faktiskt kan.
Tillåt dig känna lyckan i att du haft framgång.
Tillåt dig känna att du räcker till, att kraven nu är uppfyllda.
Tillåt dig känna dagens leende.
Och att pappa din är med dig.

Tillåt dig känna att du faktiskt kan.

Tillåt dig känna lyckan i att du haft framgång.

Tillåt dig känna att du räcker till, att kraven nu är uppfyllda.

Tillåt dig känna dagens leende.

Och att pappa din är med dig.

 




Fri vers av Marlboroman/Hg VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-05 02:15



Bookmark and Share


    Johnjohn
underbart!
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP