Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett klassiskt snitt



det öppnar sig, viddt
vitt

i sårkanterna


salvan vätskar och rinner ner
ytan,

blottad intill djupet



varv på varv - målflaggan drillar gång på gång

svart-vitt, det är så svart-vitt


de här avsluten, de har en förvirrande effekt på mig



ett klassiskt snitt









Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-05 13:36



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du berör

och du skriver snittet in i
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP