Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

murderly nice



jag var ingen klassisk mördare
jag väntade gärna ut mina offer, hällde gift deras té

lät det verka över tid, stapplade ut mot stupet
låtsades ramla, knuffade dem i



efteråt lät jag vinden kyla mitt upphettade ansikte

blicken där solen just gått ner









Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2011-06-05 14:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
By night and by day!
2011-06-07

  Lena Själsöga Keijser
än en gång
du berör

och inte är
du
en mördare
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP