Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnärerna denna Söndag

august strindberg står stel i parken
vinden delar sig
konstnären sover under det svarta korset
socialt umgänge längre fram
en kall bris när jag rullar nedför
sjön slår sig upp och jag blir blöt
en ny kall bris spär på kylan
carl michael bellman syns lika stel
tydligare detaljer denna gång
även denne gigant sover djupt
jag torkar till och fukten får ge sig
värmen i min gråt
förvandlar tårarna till ånga
hit vill jag tillbaka
dagar nätter lika långa.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-05 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling