Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till A






minns du hur jag brann
och du sa
"du brinner gunnar"

"ja titta" sa jag
"det gör jag"

"det är du"

minns du




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-05 17:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett kollektivt omdöme om de dikter du lagt ut idag:

DU ÄR BÄST när du är som bäst . . . och det är du idag . . .
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP