Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om världen fortsätter att utveckla sig som det ser ut nu så kommer Kommersialisterna (de "fria" företagarna) snart att regera överallt......, en Kampvers för oss, som ,ännu, vill och kan..........


"Kommersens Inferno !"

Kommersens Inferno !

med Multisarna i spetsen
sprids nu pesten
över hela världen
skapar rena ofärden

ALLT kan köpas för pengar
i blod dränks de gröna ängar
vi motståndare dräps i våra sängar
mördade av Kapitalets Drängar !

Demokratin är störtad
helt och galet uppskjörtad
parlamenten brinner
på gatorna blodet rinner

Fascisterna stöder kapitalet
för dem det givna valet
mot en förhatlig Vänster
gör de gärna "tjänster"


Kommersens Inferno !

en historisk återupprepning
rättvisan i liksvepning
socialismen utrotad
demokratin skrotad !

det låter som en saga
jag mina händer tvaga
för det KAN bli sanning
en dylik förvandling
står nästan "i tamburen"
det "tutas i luren" !

men än finns det tid
om " de goda" tar vid
visst, en utopi
men , SÅ, lever vi
"De goda" finns därute
må de, aldrig, slute´!


--------------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-06 00:03



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra text. Gillade kärnfullheten och beskrivningen av tid som är.
2011-06-06

  aol
bra skriftat, sista versen suverän,
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska