Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarstäder


Dom kommer igen

Dom säger att turisterna har åkt hem
för att vila, framkalla sina kort.
Det kan dröja ett år eller två,
vem vet det kan gå fort,
tills dom återvänder.
Men dom säger att dom kommer igen.
Med tomma rullar för att skjuta sönder staden
som redan är död,
dom kommer igen.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-06 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling