Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piss off Im beautiful!


Alla dagar har jag gått runt känt mig som en skit,
gått runt ensam känt mig äcklig, ful och så jävla fet.

Men idag ska jag våga ta på mig min bikini,
våga visa mina fula fett valkar jag tror mig ha.

För jag orkar inte med mina bekväma säckiga kläder,
att känna mig o sexig och o uppskattad.

För idag ska jag i alla fall låtsas vara vacker,
låtsas att jag kan få vartenda man i världen.

För om jag gör det så kanske, ja kanske...
Kan nån se mig som så vacker jag låtsas vara.

Det är i alla fall en början...
För en dag kanske jag blir fri.




Fri vers av Q.O.D HO
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-06 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q.O.D HO