Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten vers jag skrev, kanske lite barnslig men den handlar om vardagslivet och att man kan känna sig lite ensam ibland som barn/tonåring. Kanske inte en av mina bästa men jag tycker den e söt ^^


Grodan

Jag är en lite groda med långa gröna ben

så varför känner jag mig så hopplös när allt kommer omkring?


Känner mig så ensam när jag ställt till med fest

för de ändå som kom tog inte ens med läsk.


Alla var så upptagna med att jaga flugor

att de missa mig med mina glasskulor.


Antar att de e så när man är lite jobbig

men jag är i varje fall inte särskilt snobbig.


Jag är en liten groda med långa gröna ben

och jag är ganska hopplös när allt kommer omkring.




Fri vers av Q.O.D HO
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-29 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q.O.D HO