Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av att tyngas av något


Börda

Så olycklig att jag inte ens kan skriva, det är som min själ är till att riva

Du som tror mig till att överdriva, borde nog ändra åsikt och sida

Tårar faller i min barndoms driva, känslor som jag ej kan beskriva

Hur ska jag mina hemska tankar sina, när brist på lycka får mig tvivla

Rädda mig från denna pina, från folket som står till att flina



Så olycklig att jag inte ens kan skriva, hur ska jag mina minnen sina...




Fri vers av Q.O.D HO
Läst 243 gånger
Publicerad 2011-09-20 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q.O.D HO