Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev

Hej

Det här är ingen dikt mer ett brev för den som vill läsa och till dig.
Jag är ledsen att jag inte såg, så ledsen att jag inte förstod.
Du sträckte desperat ut en hand men jag såg den inte förblindad av mina egna problem. Om jag bara varit smartare om jag bara förstått!
Ville aldrig du skulle vara ensam vill inte du ska lämna mig.

Varför måste du vara sjuk?

Varför måste du lämna mig?

Jag är bara en människa på en skärm du har aldrig ens sett mig, jag har bara pratat med dig i ett halv år men du är min vän... jag älskar dig. Jag älskar dig för du är min vän, du bidrog till att hjälpa mig ur ensamheten.

Varför kan inte jag dö istället?

Varför vill inte den så kallade gud ha mig?

Jag ska inte glömma

du är inte ensam

Jag följer dig till ljuset...




Fri vers av Q.O.D HO
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-01-19 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q.O.D HO