Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min tanke kring kärlek och känslor som kan väckas till liv igen, igen och igen.


Eternal

Does love have an expiration date?

I don't think so...
Cause if you once love someone...
It never disappear...

When you say you don't love someone anymore...
your really just saying...

''My love is locked, cause your not the one Im suppose to spend it on.''

still it never disappear...

only fades away...

deep into our hearts...




Fri vers av Q.O.D HO
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-23 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q.O.D HO