Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ID

Du stjäl mitt liv min identitet

allt jag gör upprepar du

Du tar allt jag älskar och förtjänar

kastar ut mig ur det

Du får mig gråta att gå ner på knä

lämna mig i fred!

Jag vill aldrig mer höra din röst

aldrig mer se dig

Jag vill ha bort dig från mitt liv och mina vänner

ut ur mitt liv!

Snart kommer jag försvinna och där jag stod kommer du stå

med allt jag älskar och förtjänar i ditt våld

medans jag ligger i mörkret utom räckhåll...





Fri vers av Q.O.D HO
Läst 232 gånger
Publicerad 2011-08-14 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Q.O.D HO