Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Si och så


Enkla gatans mättnad

Hur kan du sitta där nöjd med ditt liv?
Varför känner du mättnad när du
inte har gjort en promille av vad som finns.
När det finns orörd mark i universum
där du aldrig ska gå.
Byta adress, nummer eller titel
är inget som gör dig hel.
Hur kan du stoltsera med tiden du lagt ner
med att luta dig tillbaka och le?
När det finns människor du aldrig ska se.
Säg mig min medmänniska finns det hopp om att
livet dansar dig vidare när det blir kallt?
Finns det något som säger att det här är allt,
eller finns det något mer?
Finns det något mer?




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 171 gånger
Publicerad 2011-06-06 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling