Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trollbunden

jag tittar in i dina ögon
dessa sorgsna vackra ting
jag känner mig trollbunden
du är något speciellt
inte som de andra




Fri vers av dulores
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-12-29 11:45



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Egentlgien enkla ord som du ger magik.. dikten skulel kanske behöva mer symbolik men fungerar väl i sitt sköna ordval
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores