Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fötter på mattan


Onsdag på en Torsdag

Det doftar vår ute hos Waldemar,
udden glöder het.
Hur varmt kan det bli ikväll?
Jag ser upp, frågar.
Ingen vet.
Det var inte en diamant i skyn
inte heller ett hål i atmosfären,
bara en början på ett spår från ett plan.
Det blir lugnt, jag andas.
Gud så dumt jag satte mig på tvären.

Säg mig herr parkvakt
får jag inte sitta här?
"Du har ingen takt och du har vin i den där".
Ge mig en chans, jag hoppas på att få till en låt,
lyssnar, bejakar, läser och lär.
Båten passerar mot miljön den strider,
jag blir yr
det känns som att det är udden som glider.
Jag är trött.

När cinderella passerar med soporna
så vill jag inte vara där,
Jag vill ut och elda.
Dom får åka bort ja dom får försvinna.
Men säg inte att jag borde skinna,
varje ögonblick går inte att lura.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-06 12:19



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Bra.
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling