Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsrecept




0

osedvanligt gott humör
utan anledning
förutom den spännande mardrömmen


1

vitt bröd smör salladsblad
tunna rökta skivor av lax, hårdkokt ägg,
stekt champinjon, dill, majonäs

2

kallt vitt vin

3

jag är annars en sån där
som fortsätter dansa
långt efter
att musiken slutat ljuda

4

ofta får jag höra
att där inte förekommit
nån musik överhuvudtaget

5

särskilt
på begravningar

6

jag söker mig gärna
till prästfolk
för att ta reda på
om jag tror på nåt

7

när jag går genom nätter
vilket sker varje dag
låtsas jag
att jag inte är ensam

8

musiken ingen hör
smörgåsen
vinet
och nattens sällskap
är du

9

ja jag tror

0

kan inget annat




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-06 12:22



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Välskrivet! Detaljerna lyfter helheten och språket flyter bra. Samtidigt får man veta en hel del om diktjagets liv och karaktär.
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP