Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycker du jag bara förtjänar att bygga sandslott när du gått din väg

Jag kan inte tänka mig hur andetagen känns
När man inhalerar aceton, om det gör ondare än sanden

Under mina fötter känns fukten av från igår
Då vi var nakna, på stranden, drog in sand på golvet
Vi la oss ner och älskade
Så där som man gör när man tror att man älskar varandra

Fast det där gruset, som rispar ryggen, låren, armarna
Svettet från vår hud och saltet från havet

Fick allt att kännas meningslöst
Meningslöst för njutningens skull
(du borde njuta mer med mig)

Fast det kan jag inte säga högt, för du ser inte som jag
....ser på dig
Du tror nog bara att jag tycker om att släpa in sanden varje natt
Och när du går, så kan jag bygga sandslott och drömma sådär som du vill att jag ska göra.
Jag byggde sandslott när jag var 5, nu är jag 23.

(min dammsugare fungerar inte...fan)

Vill få väck obehaget under mina fötter

Jag kanske skulle nöja mig med allt
men inte nu, när min dammsugare inte fungerar




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-06 14:56



Bookmark and Share


  Lethe
Snyggt. Sprickor och distans.
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson