Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till salu

 

 

 

 

se staden jag byggt -
den är till salu nu

rakryggad, inbunden, röd
är min bok

stadig, välkommen, vidsynt
är min död

min stad är glöd och tegel
och den är till salu nu

jag är så trött på lyckan

att jag halshugger min broders gestalt
med machete

tills skuggan faller
över poeterna och sångerna -

att lida är ett arbete

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-06 19:33



Bookmark and Share


    lärjunge
FULLTRÄFF, förstås, vad annat???
2011-06-07

  Ingela Svenson VIP
JA, hela livet är FÖRVISSO ett arbete, detta var väl fångat!
2011-06-06

  Anders Perols
Läste texten högt utan inandning och insåg att jag gärna hade hört denna läsas upp av författaren. Gillar!
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP