Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du

 

 

om du

sträcker ut din hand

 

skall jag

rulla ihop mig däri

 

kyssa dina fingrar öppna

 

om

du

 

om du

 

omdu

 

 

omdun

 

om

 

 

du




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 402 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-06-06 19:42



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så fint skrivet om öm kärlek.
2011-06-09

  Ninananonia VIP
om du...


är skönhet... skön...sköna...du..
2011-06-08

  Lars Hedlin
Så innerligt vackert....
2011-06-07

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser