Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liv


Morgon

Morgon
kopp kaffe, socker och milk ,
vakna till livet,
kanske en dag...




Fri vers av Apoems
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-06 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apoems
Apoems