Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liv


Sommar


Sommar


Kan ta en tupplur,
mitt i staden,
och lyssna,
hur gräna larverna äter bladen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Apoems
Läst 231 gånger
Publicerad 2011-06-09 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apoems
Apoems